
 1

 

 

 

 

 

ADDENDA # 1  

&  

Questions and Answers 

W00B5400003 

TOWER SITE SERVICE 

 

 

The remainder of this page is intentionally left blank.



 2

TOWER SITE SERVICE 
W00B5400003 
ADDENDA #1 

& 
QUESTIONS AND ANSWERS 

 
 

Page 16 Section 2.6.3 Originally Stated: 

2.6.3 SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) 

Service Level Response Time 

a. Severity 1:  4 hours on-site response time to initiate repair. 
b. Severity 2: 8 business days on-site response time to initiate repair 

(days state agencies are open). 
c. Severity 3: 16 business days on-site response time to initiate repair 

(days state agencies are open). 

Correction: 
 
Page 16 Section 2.6.3 Now States: 
 

2.6.4 SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) 

Service Level Response Time 

a. Severity 1:   4 hours on-site response time to initiate repair. 
b. Severity 2:   8 hours on-site response time to initiate repair. 
c. Severity 3: 16 hours on-site response time to initiate repair. 

 
Page 27 Attachment 1  - Price Sheet Originally Stated (4) four Locations 
for Pricing: 

Northern ESS Service Region, Eastern ESS Service Region, Southern ESS 
Service Region, and Central ESS Service Region. 

Correction: 
 
Page 27 is Being Replaced with a NEW Attachment 1 A – Price Sheet 
that is an Attachment with ONLY (3)  Locations for Pricing: 

Eastern Service Region, Central Service Region, and Western Service. 
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Q1.   Do all MBE requirements need to be met by subcontractors (as opposed     
to the prime)? 

A1.  50% of the MBE goal can be met by the Prime MBE Contractor and 
the other 50% must be met by Sub-Contractors. 
 
 
 

Q2.   As this is a labor only response, is it correct that no mercury affidavit is        
required as there are no parts proposed?  

A2.   The Mercury Affidavit needs to be submitted with your proposal as 
         parts will be required during the maintenance. 

  

 Q3.    Is it correct that Severity 2 and Severity 3 response is business hours? 

A3.   Please see correction above, Severity 2 and 3 responses are just in 
hours to “initiate repair”.   

 

 Q4.    In order to meet MBE requirements, particularly if all work could 
typically be done by the prime, new relationships may need to be formed to 
give the State the most advantageous solution. Potentially, the negotiable and 
contracts required by two businesses could take longer than the time 
available for response. Would the state entertain an extension if requested 
and if based upon the need to meet the MBE requirements? 

      A4. No extensions will be granted.   

 

 Q5.    Is it correct that no travel time is to be billed (I.e only on-site time)? 

 A5.  Yes, this is correct.   

 Section 1.11:  Expenses for travel performed in completing tasks for this 
TORFP shall be at the Contractor’s expenses.   

 

 Q6.    Will the regions be revised per the pre-proposal conference discussion? 

 A6.    Yes, please see correction above and new Attachment 1 A – Price 
Sheet.    
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The preceding pages represent  
Modification # 1 to  

Solicitation # W00B5400003 
TOWER SITE SERVICE 

 
 
The State's procurement regulations require that you acknowledge receipt of this 
Modification by the time that you submit your bid or proposal. To acknowledge receipt, 
please, complete the bottom portion of this letter and return it to me with your bid or 
proposal. 
 
Failure to acknowledge receipt of this Modification could cause your bid or proposal to 
be disqualified. 
 
 
 
Acknowledgment of Receipt of Modification #  1   to Solicitation    # W00B5400003  
 
 
A. Vendor Name: _________________________________________________________                                 
 
 
B. Authorized Representative's Name:_________________________________________ 
   
  
Signature:______________________________________________________________                                  
 
 
C. Date:_________________________________________________________________                     
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TOWER SITE SERVICE 
W00B5400003 
ADDENDA #2 

& 
QUESTION NO. 6 AND ANSWER 

 
 

Q1.  On Attachment 21, page 86, it lists on the Tower Site Maintenance 
Checklist: 

 Alarm-Entry/Intrusion working properly 
 Alarm-Fire/Smoke working properly 

Are we responsible for the monitoring costs and upkeep of security/fire 
equipment (door contacts, motion detectors, smoke detectors, fire 
extinguishers, etc.).  If so, do we reflect that cost on the Price Sheet? 

 

A1.  No, the Contractor is not responsible for the monitoring costs and 
upkeep of security/fire equipment. 
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The preceding pages represent 
Modification # 2 to 

Solicitation # W00B5400003 
TOWER SITE SERVICE 

 
 
The State's procurement regulations require that you acknowledge receipt of this 
Modification by the time that you submit your bid or proposal. To acknowledge receipt, 
please, complete the bottom portion of this letter and return it to me with your bid or 
proposal. 
 
Failure to acknowledge receipt of this Modification could cause your bid or proposal to 
be disqualified. 
 
 
 
Acknowledgment of Receipt of Modification #  2   to Solicitation    # W00B5400003  
 
 
A. Vendor Name: _________________________________________________________                                 
 
 
B. Authorized Representative's Name:_________________________________________ 
   
  
Signature:______________________________________________________________                                 
 
 
C. Date:_________________________________________________________________                     
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TOWER SITE SERVICE 
W00B5400003 
ADDENDA #3 

& 
QUESTIONS NOS. 7 thru 9 AND ANSWERS 

 
 

Q7.  What are the tower heights? 

Q7.  The tower heights vary from 180 ft.   to  600 ft. 
 
 

Q8.  What types of lights are used? 

Q8.  Can not provide the type of lights because there are too many 
generations from bulb type to LED. 

  

Q9.  Is materials part of the loaded pricing? 

Q9.  No, you can not load the parts into the pricing, because there is no 
way of telling what parts may be needed.  Replacement parts have to be 
separate. 
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The preceding pages represent 
Modification # 3 to 

Solicitation # W00B5400003 
TOWER SITE SERVICE 

 
 
The State's procurement regulations require that you acknowledge receipt of this 
Modification by the time that you submit your bid or proposal. To acknowledge receipt, 
please, complete the bottom portion of this letter and return it to me with your bid or 
proposal. 
 
Failure to acknowledge receipt of this Modification could cause your bid or proposal to 
be disqualified. 
 
 
 
Acknowledgment of Receipt of Modification #  3   to Solicitation    # W00B5400003  
 
 
A. Vendor Name: _________________________________________________________                                 
 
 
B. Authorized Representative's Name:_________________________________________ 
   
  
Signature:______________________________________________________________                                  
 
 
C. Date:_________________________________________________________________                     
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